marți, 19 martie, 2024

Anuntul disperat facut de fata de suflet a Ilenei Ciuculete: „Pot sa mor”

Distribuie:

Publicat:

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete este disperată după Burak Ozcivit, care a făcut celebru personajul Kemal.

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete este disperată după Burak Ozcivit, actorul care s-a făcut remarcat în “Dragoste Infinita”, „Suleiman Magnificul” și  „Kara Sevda”. Codruța Floricel este o admiratoare necondiționată a acestuia, urmărindu-i fiecare apariție.

Zilele trecute, Codruța a postat o imagine cu o plajă exotică, pe care mergea un bărbat, și a scris “Eu si Kemal si pot sa mor”, semn că și-ar da viața ca să petreacă câteva clipe alături de idolul ei. De Ziua îndrăgostiților, Codruța i-a scris un mesaj actorului: „Stiu ca si tu de gandesti la mine , Kemal ! NU mai fii suparat de ziua indragostitilor ca te iubesc oricumIubirea mea Ho ca mai avem 2 ani si facem nunta ,strangem noi banii pana atunci pt lautari si rochie si costum. Ai grija de tine baiatu meu!”.

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete este disperată. Preferatul ei a vizitat România

Burak, care a vizitat România anul trecut, este singurul actor din familia lui, pentru ca de patru generatii toata lumea prepara kebab. Si el si-a deschis un restaurant cu numele Balibay, intocmai ca interpretul din Suleyman Magnificul, rolul care de altfel l-a facut cunoscut in intreaga lume. Viata lui s-a schimbat in 2003, cand tatal i-a trimis o poza catre agentia care se ocupa de competitia Cel mai bun Model al Turciei, competitie pe care a si castigat-o.

„Actoria este de asa natura fiindca faceti duble, si repetand puteti gresi. Iar in timp, fara sa vrei sunt multe momente amuzante, dar nu pot spune un moment special acum. Poate vom face alte povesti de dragoste pentru ca imi plac povestile de dragoste. Le vad foarte importante.”, a declarat Burak pentru WOWbiz.ro.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img