sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Anuntul lui Liviu Dragnea dupa decizia CCR asupra Legilor Justitiei! Mesaj dur pentru parlamentarii PSD

Distribuie:

Publicat:

PSD a suferit o mare infrangere la CCR in privinta legilor justitiei. Judecatorii constitutionali vor trimite doua legi inapoi in Parlament pentru ca nu sunt constitutionale. Seful PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ce se va intampla cu acestea.

"Legile justitiei vor fi puse in acord cu CCR. Vom vedea ce decide Curtea si in privinta celei de-a treia legi. Independenta justitiei nu trebuie afecata. Nu vad de ce am avea puncte de vedere diferite. Nu mai raman legile in forma adoptata. Vor fi modificate conform CCR. Iohannis a spus ca va face tot ce e posibil ca inchiderea MCV si Schengen sa nu fie afectate. E un lucru bun ca doar doua legi sunt declarate neconstitutionale. In Larlament se mai poate gresi. A fost o interpretare si le reparam in Parlament", a spus Dragnea care a dezvaluit ce relatie are acum cu presedintele Klaus Iohannis.

Oricand presedintele are o declaratie sau o atitudine cu care sunt de acord nu o sa am o alta pozitie. Imi exprim oricand parerea, fara ezitare", a mai spus Dragnea.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca exista multi parlamentari ai PSD care absenteaza si a cerut angajatilor de la grupurile PSD sa faca lista absentilor, care va fi facuta publica.

”Da, am discutat si despre luarile de pozitii pe care le-au avut colegii nostri care au fost destul de putine si asta arata un nivel de implicare destul de cazut. De asemenea, este nevoie de o colaborare mai buna intre presedintii de comisii, intre presedintii de comisii si Biroul Permament.

De asemenea, in ceea ce priveste prezenta este in continuare nemultumirea ca exista multi colegi care nu vin la vot. Am cerut ca incepand de luni sa fie facuta publica prezenta fiecarui parlamentar, pentru ca nu am vazut o astfel de situatie, mai ales in plan local. Daca nu este la Parlament, inseamna ca este in teritoriu si oamenii trebuie sa stie”, a declarat Liviu Dragnea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img