vineri, 19 aprilie, 2024

Anuntul ministrului Agriculturii – Cate piete au ramas deschide dupa introducerea masurilor anti-covid

Distribuie:

Publicat:

 

Un număr de 27 de pieţe la nivel naţional, din totalul de 514 pieţe agroalimentare, au rămas închise, însemnând 5,25% din total, a declarat marţi ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, în cadrul unei conferinţe de presă, notează news.ro.

Sunt deschise 367 de pieţe (71,41% din total), care au funcţionat mereu în spaţii deschise sau semi-deschise, şi alte 120 de pieţe sunt deschise cu modificarea fluxului (23,34% din total).

"Legat de stadiul de funcţionare a pieţelor agroalimentare, pentru că există foarte multă dezinfomare, aceasta este situaţia la 16 noiembrie 2020: din total de 514 pieţe agroalimentare, 367 au funcţionat dintotdeauna în spaţii deschise sau semi-deschise, nu s-a modificat nimic. Pentru 120, care funcţionau în spaţii închise, primarii au găsit soluţii privind modificarea fluxului, astfel încât şi acestea au fost deschise. Au rămas închise 27 de pieţe în spaţii închise, adică 5,25%. Asta este realitatea privind pieţele agroalimentare", a declarat marţi ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Oros.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img