News Flash:

Anuntul primariei Vaslui : taxa specială de salubrizare în cuantum de 11 lei/persoană/lună

19 Octombrie 2021
268 Vizualizari | 0 Comentarii
sdrerhtrhrt

"Stimaţi vasluieni, vă aducem la cunoştinţă faptul că, până la finalul anului 2021, Serviciul Finanțe Publice Locale va contacta toate proprietățile de pe raza municipiului Vaslui, pentru actualizarea numărului de persoane care datoreazӑ bugetului local taxă specială de salubrizare.

În acest sens, personalul din cadrul S.C. GOSCOM S.A. Vaslui, împuternicit în acest sens de cӑtre autoritatea publicӑ localӑ și care se va identifica prin legitimaţia de serviciu, se va deplasa pe teren în zonele repartizate şi va aduce la cunoștință publică obligațiile cetățenilor de pe raza municipiului Vaslui referitoare la:

depunerea la Serviciul Finanţe Publice Locale Vaslui a declaraţiei de impunere în vederea stabilirii taxei speciale de salubrizare pentru utilizatorii casnici;

achitarea contravalorii serviciului de salubrizare.

Utilizatorii casnici care locuiesc într-un imobil/apartament şi au calitatea de proprietar sau chiriaş al imobilului/apartamentului proprietate a unei persoane fizice datorează taxa specială de salubrizare în cuantum de 11 lei/persoană/lună, conform HCL Vaslui nr. 180/2018.

Vă mulţumim anticipat pentru colaborare!

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa Serviciului Finanțe Publice Locale din cadrul Municipiului Vaslui, utilizând adresa de email pmv•primariavaslui.ro (în atenția Serviciului Finanțe Publice Locale) sau la tel. 0235/310999, int. 163 "

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0900 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030107 (s)