joi, 28 martie, 2024

Anuntul SOC facut de Principele Nicolae! Ce se intampla cu Familia Regala

Distribuie:

Publicat:

Joi, 13 iulie, in elegantele Saloane ale Jockey Clubului, Miscarea pentru Regat si Coroana a organizat un eveniment cu prilejul comemorarii a 90 de ani de la urcarea Regelui Ferdinand la Cer si a aniversarii a 90 de ani de la urcarea Regelui Mihai pe tronul Romaniei, scrie Monarhia Salveaza Romania. Evenimentul a inceput cu intonarea Imnului Regal si citirea unui mesaj transmis evenimentului de Nicolae al Romaniei:
Regele Mihai, de la a carui prima urcare pe tron sarbatorim astazi 90 de ani, a dus mai departe pilda inaintasilor, devenind un adevarat simbol al datoriei si devotamentului fata de tara. Rememoram impreuna acele momente de istorie de acum 90 de ani si sunt convins ca putem fi mandri de inaintasii nostri, care au dovedit ca devotamentul fata de tara, simtul datoriei implinite, demnitatea, curajul, cinstea, reprezinta adevaratele valori pe care se construieste destinul unui popor.

Putem fi mandri de inaintasii nostri dar, in acelasi timp, trebuie sa intelegem ca avem si o datorie de indeplinit: sa ducem mai departe si sa consolidam valorile si principiile lasate de acestia. Eu, Nicolae, imi asum aceasta datorie pe care inteleg sa o preiau de la inaintasii mei, fauritori ai Romaniei moderne, si sa merg alaturi de poporul meu in faurirea propriului destin istoric. Nicolae al Romaniei”, scrie pe site-ul Monarhia salveaza Romania. Nicholas Michael de Roumanie MedforthMills, cunoscut ca Principele Nicolae al Romaniei este nepotul cel mai varstnic al Regelui Mihai I al Romaniei. La implinirea varstei de 25 de ani, Nicolae a primit titlul de Principe al Romaniei, cu rangul si apelativul de Alteta Regala. Printr-un document semnat la 1 august 2015 si intrat in vigoare imediat i-au fost retrase titlul si calificativul si a fost exclus din linia de succesiune la Tronul Romaniei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img