vineri, 29 martie, 2024

Anuntul trist facut de Alina Sorescu

Distribuie:

Publicat:

Alina Sorescu a anuntat cu mare tristete in suflet ca una dintre persoanele cele mai dragi din viata sa a plecat la ceruri. Cantareata a postat pe retelele de socializare un mesaj dureros si a tinut sa-i aduca un omagiu femeii care i-a fost bunica.

Bunica Alinei Sorescu a murit. Vedeta este indurerata
Cantareata Alina Sorescu trece printr-o perioada dificila dupa ce una dintre cele mai importante persoane din viata sa a incetat din viata. Este vorba despre bunica sa careia artista a tinut sa-i aduca un ultim omagiu in aceasta dupa-amiaza. Sotia designerului Alexandru Ciucu a postat pe contul de Facebook o fotografie cu o coroana de flori albe si un mesaj induiosator.

„Sunt foarte trista, am pierdut-o pe cea mai draga bunica a mea… Mamaie, vei ramane vesnic in sufletele noastre ????”, a scris vedeta in dreptul imaginii de pe contul de Facebook. Fanii au reactionat imediat si au transmis zeci de mesaje de consolare si sincere condoleante. „Sincere condoleante, este foarte greu cand pierdem pe cineva drag. Dumnezeu sa o odihneasca in liniste si pace !????” sau „Sincere condoleante si drum lin catre ingeri!” sunt doar doua dintre mesajele pe care le-a primit vedeta.

Ce spune cantareata despre cele doua fiice si marirea familiei
„Imi doresc foarte mult sa ma ocup de fetitele mele, pentru ca e perioada in care ele evolueaza. Carolina incepe sa invete sa scrie, deja merge la inot, vine cu mine la cursurile de muzica, pe Raisa vreau sa o duc la balet. Imi propun sa ma ocup foarte mult de educatia lor, de experientele lor, chiar daca acum au mai crescut si sunt independente. Observ ca se aplica vorba aceea: copii mici, griji mici, copii mari, griji mari. Asa e!”, a povestit Alina Sorescu pentru libertatea.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img