joi, 25 aprilie, 2024

Apa caldă cu lămâie curăță ficatul – Cum se folosește corect pentru a obține efectul dorit

Distribuie:

Publicat:

Apa calda cu lamaie este unul dintre preparatele la moda, utilizat la scara larga pentru multiplele beneficii pe care le aduce organismului uman. Consumat pe stomacul gol, acest preparat aduce un important aport in vietile oamenilor pentru ca ajuta la slabit, hidrateaza organismul, este remediu natural pentru multiple boli, plus ca ajuta si la reducerea consumului de cafea.

Dimineața, pe stomacul gol

Pentru a te bucura de beneficiile pe care le poate aduce vietii tale, acest lichid se consuma numai dimineata, pe stomacul gol. Ai grija sa nu fierbi apa pentru ca vei diminua din proprietatile minunate pe care le are lamaia. Pentru a obtine cantitatea ideala, necesara intr-o zi, trebuie sa stii ca este suficient sa bei un pahar de apa calda in care ai stors o jumatate de lamaie, recomanda cumsa.ro.

Daca lichidul ti se pare prea acru, poti pune si o lingurita de miere naturala de albine. Este indicat sa folosesti doar lamai bio pe care le storci in clipa in care urmeaza sa le si consumi. Imediat dupa preparare, trebuie sa o bei cu inghitituri mici, in ritm obisnuit, ca si cum bei apa, dar fara sa te grabesti.

Asteapta apoi sa treaca un sfert de ora pana sa iei micul dejun. Ai grija, insa, sa nu abuzezi de acest amestec. Este de preferat sa bei apa calda cu lamaie timp de sapte zile pe luna.

Continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img