vineri, 19 aprilie, 2024

Apa cu ghimbir dizolva grasimea de pe abdomen, solduri si coapse – in plus, subtiaza talia

Distribuie:

Publicat:

Apa de ghimbir este considerata una dintre cele mai sanatoase bauturi pentru organism – elimina durerile de articulatii, intareste sistemul imunitar si va ajuta sa dati jos kilogramele in plus…

Probabil ca ati incercat deja o multime de retete pentru pierdere in greutate. Daca pana acum rezultatele au fost nesatisfacatoare, ar trebui sa incercati cu siguranta si aceasta reteta de apa de ghimbir.

Aceasta bautura imbunatateste starea generala de sanatate si va ajuta sa ardeti excesul de grasime care se depune pe talie, solduri si coapse.

Care sunt beneficiile apei de ghimbir?

Antioxidant puternic

Ghimbirul este bogat in antioxidanti, care sunt extrem de benefici in lupta impotriva radicalilor liberi. Acele molecule instabile pot afecta grav celulele sanatoase si pot duce la probleme de sanatate grave, inclusiv cancerul.

Efecte puternice antiinflamatorii

Potrivit unui articol publicat in „Journal of Medicinal Food”, ghimbirul contine proprietati antiinflamatorii puternice. Prin urmare, apa de ghimbir poate reduce semnificativ inflamatia si durerile articulare, in special cele cauzate de osteoartrita si reumatism.

Regleaza nivelul colesterolului

Ghimbirul este extrem de puternic in reducerea nivelului ridicat de colesterol. Un nivel ridicat al colesterolului rau (LDL) este asociat cu bolile de inima, anumite tipuri de cancer si obezitate. Aceasta apa va reduce colesterolul prin scaderea considerabila a nivelului seric al acestuia si al colesterolului hepatic. In plus, apa de ghimbir poate reduce in mod eficient tensiunea arteriala si poate subtia sangele.

Protejeaza impotriva cancerului

Un alt avantaj al apei de ghimbir este puterea sa de a preveni si de a inhiba dezvoltarea cancerului. Si anume, un articol publicat in „British Journal of Nutrition” sustine ca ghimbirul are proprietati antiinflamatorii si antioxidante puternice care pot incetini sau chiar preveni anumite tipuri de cancer.

Cum se prepara apa cu ghimbir?

Se adauga felii subtiri de radacina proaspata de ghimbir si 1 – 1.5 l de apa la fiert, la foc mare. Se lasa amestecul sa fiarba timp de 15 minute, se raceste si se strecoara lichidul.

Cum se consuma apa cu ghimbir?

Aceasta bautura se poate consuma pe tot parcursul zilei, in fiecare zi. Consumati cel putin un litru pe zi de apa de ghimbir. Continuati acest tratament pentru o perioada mai lunga de timp pentru a va bucura de toate beneficiile pentru sanatate si pentru a detoxifia organismul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img