marți, 19 martie, 2024

”Apa vie”: Apa care distruge bacteriile si vindeca durerile acute de cap

Distribuie:

Publicat:

În mitologia română apa vie și apa moartă sunt folosite de eroi pentru a prinde putere. Apa vie conferă tinerețe veșnică și vigoare, iar apa moartă vindecă rănile. Ceea ce erau cândva basme, ca în Harap Alb, au devenit acum realitate.

Conform descoperirilor care datează încă din 1939, de pe vremea când inginerul Marcel Violet a observat beneficiile apei de ploaie asupra plantelor și animalelor, s-a început lucrul pentru a afla mai multe lucruri. Asta pentru că apa de ploaie avea o încărcătură energetică ce îi conferea anumite proprietăți.

Pe lângă el mai sunt și alți cercetători care au ajuns la concluzia că sub acțiunea unui câmp electromagnetic și sonor se poate obține un tip de apă cu efecte ca cele din basme. Gheorghe Lucaci, împreună cu prof. dr. Ion Mânzatu, au descoperit prin procesul de electroliză a apei se disting două tipuri de ape : o apă vie – cea alcalină, cu efect pozitiv și stimulator, care se obține la polul negativ(catod) și o apă moartă– acidă, cu efect negativ și distrugător, care se obține la polul pozitiv(anod). Cele două ape se despart printr-un perete din țesătură, iar apa este inofensivă prin consumare.

CONTINUAREA PE exquisl.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img