vineri, 19 aprilie, 2024

Apariție bizară la mormântul Denisei Răducu. Cine e tânăra surprinsă plângând

Distribuie:

Publicat:

Se împlinesc aproape cinci ani de când Denisa Răducu a plecat dintre noi din cauza unei boli grave, iar apropiații și fanii sunt în continuare șocați de faptul că artista nu mai e printre noi. Recent, la mormântul său a avut loc o apariție bizară, iar admiratorii manelistei au crezut că nu văd bine. Aceștia au fost de-a dreptul șocați de ceea ce s-a întâmplat. 

Moartea Denisei Răducu a adus multă tristețe în rândul a milioane de fani, dar mai ales în rândul familiei sale, cea pe care cântăreața o iubea atât de mult și de care vorbea la superlativ în orice interviu.

Vestea că Denisa nu mai e a venit ca un șoc pentru toată lumea, iar pe 23 iulie urmează să se împlinească cinci ani de când cunoscuta cântăreața a plecat dintre noi din cauza unei boli grave de care suferea.

Ce s-a întâmplat la mormântul Denisei Răducu. Apariție bizară

Fanii artistei vin des la mormântul cântăreței pentru a-i aduce un omagiu, pentru a spune o rugăciune și a-i aprinde o lumânare, dar recent a avut loc o apariție bizară, iar admiratorii au crezut că nu văd bine.

Recent, una dintre fanele artist a creat o mare confuzie. Mădălina a venit la locul de veci al Denisei Răducu, iar cu fața plină de lacrimi i-a aprins o lumânare acesteia și a spus o rugăciune pentru sufletul ei. Tânăra și-a acoperit ochii cu ochelari de soare, însă imagine au devenit virale.

Asemenarea dintre Mădălina și fana ei e izbitoare. Blondă, cu fața rotundă, ochi și buze mari, dar chiar și aceeași privire sau voce, admiratoarea Denisei i-a făcut pe cei care o plăceau pe cântăreață să spună că de fapt e vorba chiar de Denisa Răducu și în realitate manelista nu a decedat, ci a stat ascunsă.

„Nu văd bine? E ce văd? E Denisa? În ce țară a fost? Cât teatru”, „Doamne, ce seamănă!”, „Seamănă enorm de mult”, „Eu la început am crezut că este Denisa” ”Băi, Denisa a murit sau nu?”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de către fani.

Mai mult de atât, Mădălina, fana Denisei Răducu, are chiar și aceeași aluniță deasupra buzei la fel cum o avea și manelista. Pe rețelele de socializare, fana Denisei Răducu postează clipuri video în care fredonează melodiile pe care Denisa Răducu le avea, iar vocea e foarte asemănătoare cu a regretatei artiste.

Denisa Răducu a suferit de cancer

Denisa Răducu a suferit de o boală foarte grea, mai precis de carcinom hepatocelular, cel mai grav cancer de ficat. Cântăreața aflase cu doar câteva luni în urmă de diagnosticul pus de medici, iar starea ei s-a agravat de la o zi la alta.

Cu toate că șansele de a scăpa de această boală erau destul de mici, Denisa Răducu a fost optimistă până în ultimele zile de viață și spunea că abia așteaptă să revină pe scenă și să facă ceea ce îi place.

Din păcate, pe 23 iulie 2017, în jurul orei 04:00 la apartamentul Denisei Răducu a ajuns o salvare, după un un apel la 112, însă la sosirea echipajului medical Denisa Răducu era deja în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, cântăreața nu a mai putut fi salvată, iar inima i s-a oprit pentru totdeauna.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img