vineri, 26 aprilie, 2024

Apartamentul din Brăila care a devenit viral pe rețelele sociale: „Nici Iisus nu s-ar naște în grajdul ăsta!”. Ce sumă trebuie să plătești ca să-l cumperi

Distribuie:

Publicat:

Un apartament cu două camere din Brăila a devenit viral pe rețelele sociale, asta după ce un anunț de vânzare a fost postat pe pagina de Facebook a imobiliarelor din zonă, de către o agenție din oraș. Locuința din Brăila este într-o stare cu adevărat deplorabilă, iar utilizatorii care au văzut cum arată, au rămas îngroziți. Iată ce sumă trebuie să plătești ca să-l cumperi!

Un apartament cu două camere din Brăila a devenit viral pe rețelele sociale, asta după ce a fost scos la vânzare printr-o postare pe pagina de Facebook a imobiliarelor din zonă, de către o agenție din oraș. Locuința din Brăila postată de agenție este într-o stare dezastruoasă, iar utilizatorii care au văzut cum arată, au rămas îngroziți. Cât costă acest apartament.

Apartamentul din Brăila care a devenit viral pe rețelele sociale

Un apartament cu două camere din Brăila a devenit viral, în urmă cu puțin timp, pe rețelele sociale, după ce urmăritorii de pe Facebook au fost îngroziți de starea îngrozitoare în care arată locuința. Mobilierul este foarte vechi, igrasia de pe pereți este vizibilă, iar ușile stau să cadă și murdăria este vizibilă pe pereți.

În ziua de joi, 28 iulie, o agenție imobiliară din municipiul Brăila a pus la vânzare un apartament cu două camere, care este situat în piața Pistruiatu. Locuința de aici este dotată cu balcon, fiind și plasată la parterul unui bloc construit în perioada comunistă.

„De vânzare apartament cu 2 camere, Viziru 1, parter, piața Pistruiatu, balcon, acte la zi, aprox. 40 mp, de renovat, liber! Preș: 29.900 Euro”, a fost anunțul de pe Facebook.

Apartamentul din Brăila costă nu mai puțin de 29.900 de euro, iar proprietarul a scris pe Facebook că trebuie renovat.

Cum au comentat urmăritorii

Urmăritorii de pe rețelele de socializare nu au rămas indiferenți când au văzut postarea, astfel că anunțul a făcut peste 1.600 de distribuiri și 5.000 de comentarii. În timp ce unele persoane au făcut haz de necaz, altele au scos în evidență faptul că apartamentul este scos dintr-un film de groază. Iată câteva din comentariile internauților:

„Nici Iisus nu s-ar naște în grajdul ăsta!

Și când intri in duș dar și când ieși tot murdar ești.

Găinile unde sunt?

Mai e valabil anunțul ? Ma interesează pentru soacră-mea ca tot vrea la oraș!

Dau un scuter la schimb, nu bate, nu troncane.

Aici se va filma The conjuring 4?

Simt nevoia să mă spăl doar privind aceste poze!

Îți vine să pui gazon în camere, nu parchet..

Aerul ăla condiţionat nu dă aer, dă holeră, tifos, scabie etc.

Propun sa se filmeze următorul sezon Survivor aici!

Poți să trăiești singur și mereu te vei simți acompaniat”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img