vineri, 26 aprilie, 2024

Apel disperat făcut de Bianca Drăgușanu. Vedeta cere ajutorul tuturor. Ce s-a întâmplat

Distribuie:

Publicat:

Bianca Drăgușanu le-a arătat urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare o latură a ei pe care nu o scoate la suprafață prea des. Vedeta a făcut un apel disperat pe InstaStories, pentru o prietenă bună de-ale ei, care are probleme grave de sănătate. Iată ce mesaj a transmis diva!

Prietenul la nevoie se cunoaște, iar Bianca Drăgușanu demonstrează că trăiește după această zicală în viața personală. Vedeta a lansat un apel disperat pe Internet, pentru a-și ajuta o prietenă bună să rămână în viață. Blondina le-a cerut ajutorul celor peste un milion de persoane care o urmăresc pe Instagram.

Bianca Drăgușanu, apel disperat pe Internet

De data aceasta, vedeta nu și-a anunțat fanii de nicio operație estetică, ci de o chestiune de viață și de moarte. Aflată într-o unitate medicală, alături de prietena ei bolnavă, Bianca Drăgușanu a filmat un InstaStory pentru urmăritorii ei, în care le-a explicat situația gravă în care se află Aura și cum ar putea s-o ajute. Tânăra are nevoie de donații de sânge din orice grupă, pentru a putea supravețui. Se pare că aceasta nu e la prima transfuzie, dar are nevoie de o cantitate mai mare de sânge.

„Știu că v-am obișnuit cu postări optimiste și pozitive. În momentul de față am o mare rugăminte la voi, deși nu sunt obișnuită să fac InstaStory-uri pe dramă și pe tristețe, lucruri care nu ne fac fericiți, pentru că scopul meu este să motivez oamenii, iată-mă în fața unei situații pe care nu am vrut să o fac publică. Prietena mea, Aura, trece prin momente mai dificile, se află în spital de câteva zile. A avut nevoie de transfuzie de sânge, iar acum avem nevoie de alți donatori, pentru că viața ei depinde de asta.”, a transmis Bianca Drăgușanu, pe InstaStory.

Totodată, Bianca a menționat că donațiile de sânge pentru prietena ei se pot face la Centrul de transfuzie sanguina București.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img