joi, 28 martie, 2024

APELATI 112 DACA VEDETI ACEASTA PERSOANA

Distribuie:

Publicat:

Politistii din Vaslui cauta o femeie, de 58 ani, care a plecat de acasa in ziua de 19 decembrie a.c. si nu a revenit. Cei care pot oferi informatii care sa conduca la gasirea femeii sunt rugati sa sune la numarul unic de urgenta – 112 ori sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.

La data de 23 decembrie , politistii din cadrul Politiei municipiului Barlad au fost sesizati despre faptul ca Maria Cojocaru, de 58 de ani, din satul Recea, comuna Iana, a plecat de acasa si nu a revenit. Femeia a plecat in municipiul Bucuresti la data de 19 decembrie a.c. si a comunicat telefonic cu fiica sa in ziua de 20 decembrie, afirmand ca va reveni in municipiul Barlad.
 
Femeia are 1,65 m inaltime, par grizonat, ochi caprui. La data disparitiei, purta pantaloni de culoare neagra si o geaca din fas, lunga, de culoare neagra. Aceasta are ca semn particular o cicatrice in lungime de 3 cm la palma stanga.

In prezent, politistii de investigatii criminale desfasoara activitati specifice in vederea depistarii persoanei disparute, fata de care a fost solicitata si masura urmarii nationale.

Persoanele care pot oferi informatii care sa conduca la gasirea ei sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta – 112 ori sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img