marți, 19 martie, 2024

Apelul umanitar al preotului din Poganesti pentru a repatria un tanar de 25 de ani decedat in Suedia – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Preotul Flavius Iosif din zona localitatii de domiciliu, a postat un apel umanitar pentru toti cei care doresc sa intinda o mana de ajutor unei familii greu incercate de viata.  Marcel Romeghia, in varsta de 25 de ani, domiciliat in localitatea vasluiana Chersacosu, comuna Stanilesti,  a decedat in urma cu cateva zile intr-un accident rutier .Costurile pentru repatrierea trupului neinsufletit depasesc cu mult posibilitatile financiare ale familiei .Prin urmare, parintele solicita sprijinul comunitatii si a tuturor celor ce doresc sa isi faca o pomana .

“Vă este cunoscută durerea prin care trece în aceste zile familia Romeghia din Chersăcosu, cei care au pierdut într-un accident de mașină petrecut în Suedia pe băiatul lor Marcel, de doar 25 de ani.Cred că este datoria noastră creștinească să fim alături de ei în aceste momente grele și să sprijinim cu ce putem. Costurile ca trupul celui decedat să fie adus în țară ajung cam la 4000 de euro, sumă greu de achitat pentru familia Romeghia. De aceea vă rog fierbinte să contribuiți, cu o sumă după puterea fiecăruia, la strângerea acestei sume.
Donatiile se pot face in contul cumnatului Cristinel Palade, un om de toată încrederea.Nr cont RO31 RZBR 0000 0600 1656 2100.
Precizez că credincioșii din Pogănești care vor să ajute o pot face trimițând bani familiei prin mine, iar cei din Chersăcosu pot ajuta direct familia.
Vă îndemn să fiți milostivi și vă mulțumesc de pe acum!
Dumnezeu să răsplătească fiecăruia!
Pr. Flavius IOSIF “ posta parintele pe reteaua de socializare

Si alte cunostinte ale tanarului au postat pe reteaua de socializare mesaje umanitare:

“Cu durere in suflet va aducem la cunostinta trecerea in nefiinta a prietenului si colegului nostru Marcel Romeghia.Acesta a decedat aici in Suedia in urma unui accident auto!La fel ca data trecuta,cand un alt coleg a decedat si cu totii am fost alaturi de familia lui, greu incercata, va rugam din suflet sa facem acelasi lucru si pentru familia lui Marcel Romeghia.Este nevoie de suma de 40.000 Sek,(4.000 euro)doar pentru repatrierea trupului neinsufletit. Haideti sa fim alaturi cu totii de familia lui Marcel si sa donam orice suma,oricat de mica pentru ca poate insemna mult pentru ei.Donatiile se pot face in contul cumnatului Cristinel Palade.Nr cont RO31 RZBR 0000 0600 1656 2100!Va multumim!

Dumnezeu sa-l ierte iar pe voi sa va ocroteasca!” scria alta persoana pe pagina sa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img