News Flash:

APIA: Asocierea producătorilor de legume şi fructe creează posibilitatea accesării fondurilor europene

14 Mai 2018
1061 Vizualizari | 0 Comentarii
suprafata minima pentru subventia APIA pentru solar

 

Reprezentanţii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) prezintă, în această perioadă, producătorilor de legume şi fructe beneficiile asocierii în organizaţii de producători recunoscute, grupuri de producători, cooperative pentru a putea accesa ajutoare financiare comunitare, precizează instituţia, într-un comunicat transmis luni AGERPRES.

Până la ora actuală, au fost organizate o serie de întâlniri cu potenţialii beneficiari ai măsurilor de piaţă din judeţele Arad, Călăraşi, Galaţi, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vrancea.

Potrivit sursei citate, marţi, 15 mai, o delegaţie APIA va participa la întâlnirea organizată la sediul Consiliului Judeţean Ialomiţa cu potenţialii beneficiari ai măsurilor de piaţă în sectorul legume-fructe şi vie-vin.

"Această întâlnire are ca scop prezentarea informaţiilor necesare producătorilor din sectoarele legume-fructe şi vie-vin pentru conştientizarea tuturor posibilităţilor de accesare a fondurilor europene. De asemenea, se vor prezenta producătorilor de legume şi fructe beneficiile asocierii în organizaţii de producători recunoscute, grupuri de producători, cooperative pentru a putea accesa ajutoare financiare comunitare, precum şi măsurile din cadrul PNS (Programului Naţional de Sprijin, n.r.) 2014 - 2018 (măsura de restructurare şi reconversie, programe de investiţii, asigurarea recoltei de struguri, programe de informare şi promovare vinuri)", se menţionează în comunicatul APIA. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1077 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028346 (s)