vineri, 29 martie, 2024

Aplica acest ulei si vei scapa de mucegai pentru totdeauna! Iata cum!

Distribuie:

Publicat:

Scapa de mucegai. Daca si tu te confrunti cu mucegaiul si nu mai stii cum sa scapi de el, trebuie sa stii ca ai la indemana o metoda simpla care te ajuta.

Daca si tu te confrunti cu mucegaiul si nu mai stii cum sa scapi de el, trebuie sa stii ca ai la indemana o metoda simpla care te ajuta.

Ingredientul sau principal este uleiul de arbore de ceai, un ulei esential folosit de secole de Aborigeni. Acest ulei este un antiseptic de 100 de ori ami eficient decat acidul carbolic.Un studiu recent a descoperit cu uleiul din arbore de ceai poate trata problemele respiratorii, tusea si chiar astmul.Pentru a inceparta mucegaiul, ai nevoie de ulei din arbore de ceai si de o carpa.Amesteca doua linguri de ulei cu doua cani de apa si adauga intr-o sticla cu pulverizator. Aploca pe zonele cu probleme, lasa sa actioneze si apoi sterge cu carpa.sursa
Ingredientul sau principal este uleiul de arbore de ceai, un ulei esential folosit de secole de Aborigeni. Acest ulei este un antiseptic de 100 de ori ami eficient decat acidul carbolic. 

Un studiu recent a descoperit cu uleiul din arbore de ceai poate trata problemele respiratorii, tusea si chiar astmul. 

Pentru a inceparta mucegaiul, ai nevoie de ulei din arbore de ceai si de o carpa.

Amesteca doua linguri de ulei cu doua cani de apa si adauga intr-o sticla cu pulverizator. Aploca pe zonele cu probleme, lasa sa actioneze si apoi sterge cu carpa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img