joi, 28 martie, 2024

Aplicaţia ESX – noua modalitate de acces în sala de fitness

Distribuie:

Publicat:

Mulți oameni își spun că mersul la sală înseamnă o cheltuială costisitoare, dar realitatea este alta! În prezent, poți beneficia de abonament complet la sală în prețul unei ieșiri în club sau a unei ținute vestimentare noi. Cu doar 110 lei ai abonament VIP prin aplicația ESX! Nu ai nevoie de un buget imens pentru a te apuca de sală!

La sfarsitul anului 2017 a fost lansat site-ul AbonamenteSali.ro și aplicatia ESX pentru iOS și Android, care permit, în baza unui abonament cumparat online, accesul zilnic la toata reteauna de săli de fitness. Fondatorul companiei, Andrei Trofin, speră astfel să încurajeze mersul la sală, mai ales că românii sunt fruntași la sedentarism. Doar 6% din populația României practica o activitate sportiva în mod regulat.

Cum funţionează, de fapt, sistemul?

Cumperi un abonament online după care descarci aplicaţia ESX şi ai garantat accesul în sală prin scanarea codului QR aflat la recepţie. Simplu. Rapid. Mai ieftin.

Se spune că, pentru a deprinde un obicei nou, sau pentru a renunța la un obicei negativ, ai nevoie de minim 21 de zile pentru a-ți întipări în minte noua rutină. Când vine vorba de sport, românii stau foarte prost la acest capitol și foarte puține persoane trec de pragul acestor 21 de zile de acomodare pentru a transforma mersul la sală într-o obișnuință și nu o excepție de la rutina zilnică.

Sistemul ESX este PRO mişcare şi te ajută prin flexibilitatea abonamentului să frecventezi nu doar o sală, ci pe TOATE cele care sunt în retea.

Astfel, rețeaua de sali de fitness ESX a crescut în timp și s-a extins ajungând în prezent la aproximativ 100 de cluburi din 10 orase ale Romaniei: Iași, Timișoara, Cluj Napoca, Oradea, Arad, Constanța, Bucuresti etc. ceea ce înseamnă mai multă libertate de alegere și mai multă mobilitate pentru aceia care doresc să slăbească sau să se mențină în formă, fără a se plictisi, așa cum adesea se întâmplă pe parcurs, frecventând aceeași sală de cartier.

Printre avantajele clienților se numără:

  1. Aplicatie este usor de folosit, de catre oricinetotul se valideaza automat, iar procesul de intrare la o sala dureaza maxim 5 sec.
  2. Economiseşti timp – poţi alege o sală apropiată ţie, oricând doreşti si nu mai pierzi vremea cautand sali; gasesti totul in aplicatia ESX.
  1. Economisesti bani – abonamentul cu 30 de intrari costă 110 lei/ luna, iar daca faci o recomandare primesti 30 Lei reducere din pretul lunar, adica doar 80 de Lei.
  1. Printre altele, echipa ESX trimite membrilor si programe de antrenament şi nutriţie;

S-au pus bazele unui sistem prin care poți merge la orice sală vrei, oricând, cu un singur abonament de tip nelimitat, accesibil tuturor și foarte simplu de folosit.

Sportul, indiferent că vorbim de yoga, alergat sau forță, are capacitatea de a ne răsplăti corpul și mintea cu o senzație de relaxare și calm, iar ESX este modalitatea perfectă prin care putem obţine acest lucru.

Abonamentul se găseşte foarte simplu aici: AbonamenteSali.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img