vineri, 19 aprilie, 2024

Țara care te plătește cu 5.000 de dolari să faci plajă. Ce trebuie să faci ca să primești banii

Distribuie:

Publicat:

O țară din America de Nord caută oameni care să viziteze moteluri retro de pe plaje, iar această activitate nu este gratis, ci este plătită cu 5.000 de dolari. Practic ești plătit ca să faci plajă. Iată ce trebuie să faci, mai exact, ca să primești banii!

Potrivit CNN, există o țară din America de Nord care te plătește cu 5.000 de dolari ca să faci plajă. Această țară este în căutare de persoane care să viziteze moteluri retro de pe plaje, iar această activitate este plătită.

Țara care te plătește cu 5.000 de dolari să faci plajă.

În Statele Unite ale Americii se caută oameni care să viziteze moteluri retro de pe plajele de aici, iar această activitate se plătește cu 5.000 de dolari. În anunțul platformei Hotels.com se arată că, după vizita pe plaje, persoanele respective trebuie să scrie experienţa şi impresiile pe care le-au acumulat.

Persoanele care își doresc să câștige bani din această experiență trebuie să viziteze cele mai bune zece moteluri retro de pe plaje din Statele Unite ale Americii, printre care The Pearl Hotel din San Diego, California, și Vagabond Hotel din Miami, Florida. Potrivit companiei, se ţine foarte mult cont de evaluările pe care le fac clienții, designul general al acestora, valoarea și locația respectivului imobil.

Ce cuprinde acest job

Acest job de pe plaje cuprinde activități offline, cum ar fi documentarea călătoriei „pentru generațiile viitoare”, folosind astfel o cameră clasică polaroid. Melissa Dohmed de la Hotels.com spune că turiștii care sunt profesioniști vor primi 10.000 de dolari pentru acoperirea cheltuielilor, dar și 5.000 de dolari doar pentru ei.

„Turistul profesionist va primi o bursă de 10.000 de dolari pentru a acoperi cheltuielile de călătorie și un salariu de 5.000 de dolari pe care să-l cheltuiască pe gustările clasice de pe plajă. Călătorii din zilele noastre tind să caute hoteluri și stațiuni all-inclusive atunci când își planifică vacanţa de vară, dar Retro Beach Motelier vrea să demonstreze că motelurile de pe plajă pot fi la fel de luxoase”, a declarat Melissa Dohmen.

Ea mai spune că „aceste moteluri atemporale nu sunt doar prietenoase cu bugetul, ci îi vor transporta pe cei care merg la plajă, la propriu și la figurat, înapoi în timp pentru a se deconecta și a se relaxa cu adevărat”.

De asemenea, persoanele care sunt interesate să câștige acești bani, doar stând pe plajă, trebuie să completeze o cerere de tip online, în care trebuie să includă și profilul de Instagram personal pentru a arăta abilitățile de fotografiere pe care le au.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img