News Flash:

Arcaleanu spulberat de Vasile Paval.Vezi statistici

6 Iunie 2016
2347 Vizualizari | 0 Comentarii
S-au incheiat si alegerile locale 2016,iar primele date arata faptul ca Partidul Social Democrat a castigat detasat alegerile in judetul Vaslui.In urma scrutinului din ziua de duminica,5 iunie, resedinta de judet a fost adjudecata dupa cum se astepta toata lumea de catre VASILE PAVAL,care si-a zbrobit concurenta cu 73 la suta din voturi. Nici la CJ lucrurile nu stau prea bine pentru PNL,PSD reusind sa stranga 58 la suta din voturi iar PNL doar 20 la suta.

PSD a spulberat totul si  Consiliu Local Vaslui unde a obtinut 63 la suta din voturi La Negresti, candidatul PSD, Vasile Voicu a castigat alegerile cu 50 de voturi diferenta in fata candidatului de la PNL Cristi Rusu. La Barlad, dupa numararea voturilor de la mai bine de jumatate din sectiile de votare, candidatul PNL, Dumitru Boros conduce cu peste 600 de voturi in fata contracandidatului PSD, Adrian Solomon.

PSD a pierdut primariile din comunele Tacuta, Cretesti, si Vetrisoaia. A castigat in schimb cu scoruri mari la Solesti, Hoceni, Stefan cel Mare, Vutcani, Garceni, Lipovat, Viisoara. PSD mai conduce la Berezeni, Munteni de sus, Munteni de jos, Dodesti, Epureni.

Primarii PSD au adus fanfarele la primarie In comuna Ivanesti, actualul primar in functie, Vasile Novac a castigat alegerile la o diferenta de 900 de voturi de contracandidatul sau. Edilul sarbatoreste victoria la sediul primariei, unde a adus si o fanfara. La fel se intampla si la Murgeni, unde castigatorul Ioan Buta de la PSD a adus lautari sa ii cante!
Rezultatele sunt provizorii, potrivit numaratorii provizorii facute de partide

vasile paval psd pnl
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0990 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028360 (s)