vineri, 26 aprilie, 2024

Are 51 de ani, doi copii si arata incredibil. Secretele care o ajuta sa se mentina tanara: „Ma simt mai bine decat la 20 sau la 30 de ani“

Distribuie:

Publicat:

O femeie in varsta de 51 de ani din Londra sustine ca a descoperit metoda care o ajuta sa incetineasca procesul de imbatranire. Mama a doi copii, femeia alearga zilnic, se bucura de bai cu saruri Epsom si isi bazeaza dieta pe alimente care contin antioxidanti. Tracey Gascoyne, o britanica de 51 de ani, arata uimitor si dovedeste inca o data ca procesul de imbatranire poate fi incetinit. Femeia are doua fiice de noua si zece ani, lucreaza in dezvoltarea afacerilor si participa in fiecare an la trei maratoane pentru a se mentine in forma. Femeia a vorbit pentru Daily Mail despre metoda care o ajuta sa lupte impotriva imbatranirii:

„Am inceput sa alerg acum cinci ani. Mi-am propus sa alerg tot drumul spre birou pentru ca nu sunt un fan al transportului public. Sotul meu credea ca sunt nebuna. A fost greu la inceput, dar acum dureaza aproximativ 45 de minute pana ajung. De asemenea, incerc sa bifez si trei semimaratoane in fiecare an. Ma simt mai bine decat la 20 sau la 30 de ani“, povesteste femeia.

Cinci nopti pe saptamana, Tracey Gascoyne face bai in saruri Epsom. „A devenit un ritual pe care il fac cu regularitate dupa ce pun copiii la somn.  Ajuta la calmarea durerilor musculare si imbunatateste tonusul pielii. Sarurile contin magneziu, despre care se crede ca elimina toxinele din organism“, povesteste aceasta.

„In fiecare zi includ in dieta mea alimente si suplimente bogate in antioxidanti. Imi cresc energia, sustin sistemul imunitar, reintineresc pielea si reduc liniile fine. Cred ca aceste suplimente chiar fac diferenta pentru mine“, a mai adaugat Tracey, potrivit adevarul.ro.

„Recent am incercat pigmentarea sprancenelor. A fost o experienta ciudata tatuarea sprancenelor si m-a costat 350 de lire sterline. Prima data erau atat de evidente incat m-am simtit ca Kim Kardashian, insa dupa cateva luni m-am obisnuit si acum le ador“, a povestit britanica. A.M.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img