News Flash:

Arest de lux la VASLUI. Ginecoloaga spagara este arestata intr-un CONAC-FOTO

6 Decembrie 2015
4832 Vizualizari | 3 Comentarii
Doina Andrei, medicul vasluian care a transformat sectia de ginecologie a Spitalului Judetean Vaslui intr-un veritabil SRL, este arestata la domiciliu. Aceasta este acuzata de catre anchetatori pentru 25 de infractiuni  de luare de mita si patru infractiuni de fals intelectual, dar si o infractiune de sustragere de inscrisuri.

Cu ajutorul avocatilor, medicul ginecolog Doina Andrei, arestata la domiciliu, a solicitat schimbarea locului de executare a arestului deoarece aceasta si-ar fi vandut apartamentul din municipiul Vaslui, si este fortata de actualii proprietari sa paraseasca imobilul. Magistratii vasluieni au aprobat cererea doctoritei,  iar aceasta s-a mutat intr-un cartier de vile de la iesirea din municipiu. Practic, doctorita va avea la dispozitie un CONAC unde sa isi savarseasca arestul al domiciliu care va continua cel putin pana in data de 17 ianuarie 2017.

Medicul Doina Andrei este casatorita cu un functionar din cadrul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Vaslui, iar vila se regaseste pe ultima declaratia de avere a acestuia. Sotii Andrei au datorii de aproximativ 50.000 de euro in banci, dar si doua autoturisme de teren care si le-au achizitionat in anul 2011. Mare parte din credite, aproximativ 36.000 de euro, au fost imprumutati pana in perioada 2006 - 2008, perioada in care sotii Andrei au achizitionat terenul din Vaslui, unde si-au construit vila, dar si un teren in apropiere de Iasi, la Barnova.

nevoite sa scoata bani din buzunar pentru a se bucura de atentie si ingrijire medicala corespunzatoare. Pe langa Simona Botez si Doina Andrei, inculpat in dosar este si medicul Adrian Tanasescu, fata de care a fost luata numai masura controlului judiciar. Pe langa aceste infractiuni, anchetatorii  au mai scos la iveala si limbajul folosit injositor folosit de doctoritele spagare. Pacientele erau numite “vaci, scroafe sau proaste”, iar nou-nascutii erau catalogati drept fiind “draci”.

Reamintim ca cele doua doctorite (Simona Botez si Doina Andrei) au fost arestate la jumatatea lunii februarie, in urma unui flagrant al procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, in urma caruia, ginecologul Simona Botez a fost prinsa primind mita 1500 de lei de la un investigator sub acoperire, pentru a efectua o intrerupere de sarcina in conditii ilegale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047928 (s)