News Flash:

Arest preventiv pentru un escroc barladean.

13 Aprilie 2014
2093 Vizualizari | 0 Comentarii
Tribunalul Vaslui a emis pe numele lui L. Gelu, de 32 ani, din municipiul Barlad, mandat de arestare preventiva in lipsa pentru savarsirea mai multor infractiuni de inselaciune, fapte comise in luna martie 2014.

Luni 1 martie, Gelu. L, a oferit unei persoane, spre vanzare, 120 l motorina, pentru care a solicitat 420 lei, valoare sub pretul pietei. Acesta s-a prezentat sub o calitate mincinoasa si anume de angajat al unei benzinarii din localitate.

Pentru a preda cantitatea de motorina, escrocul Gelu s-a deplasat cu autoturismul cumparatorului in zona unei parcari. A primit suma convenita si a solicitat cateva minute de asteptare, pentru a intra in posesia cheii de la garajul unde este depozitata motorina.

Gelu nu a revenit la locul indicat, iar persoana vatamata a constatat ca a fost de fapt inselata si a formulat plangere la Politia municipiului Barlad impotriva acestuia.

Prin acelasi mod de operare, Gelu a inselat in luna martie alte 4 persoane, care au sesizat politistii. Sumele solicitate pentru vanzarea carburantului au fost cuprinse intre 125 si 420 lei.

    Politistii Biroului de Investigatii Criminale Barlad au efectuat cercetari cu privire la faptele comise de Gelu si au formulat propunere de arestare preventiva la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad.

De asemenea, Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad a formulat propunere de arestare preventiva a barbatului de 32 ani magistratilor din cadrul Judecatoriei Barlad, propunere care a fost respinsa.

Vineri 10 aprilie, Tribunalul Vaslui a admis contestatia Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad si a dispus arestarea preventiva a lui L.Gelu pentru o perioada de 30 zile.

In prezent, politistii desfasoara activitati pentru depistarea barbatului si punerea in executare a mandatului de arestare preventiva.

Galerie Foto


vaslui municipiul barlad barlad tribunalul vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0894 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023807 (s)