joi, 25 aprilie, 2024

Arestat 30 de zile pentru violenta in familie, la Bacesti, Negresti

Distribuie:

Publicat:

Politistii Sectiei 6 Politie Rurala Negresti din cadrul Politiei Orasului Negresti au retinut un barbat in varsta de 21 de ani, din Bacesti, judetul Vaslui, cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de violenta in familie.

 In data de 9 august , politistii din cadrul Politiei Orasului Negresti au fost sesizati, prin apel 112, cu privire la faptul ca un barbat in varsta de 21 de ani, din Bacesti, si-a agresat concubina.  

Cu ocazia cercetarilor efectuate, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Negresti au stabilit ca in data de 9 august a.c., ora 18.30, pe fondul consumului de alcool si al geloziei, barbatul banuit de comiterea infractiunii si-ar fi agresat concubina, in varsta de 21 de ani, aplicandu-i mai multe lovituri in zona corpului si a capului. Actiunea violenta a agresorului ar fi continuat, acesta folosindu-se de un cutit cu care a incercat sa loveasca victima, ocazie cu care i-a produs o plaga in zona exterioara a mainii.

Persoana vatamata a  fost prezentata la Serviciul de Medicina Legala Vaslui, in vederea expertizarii medico-legale traumatologice, iar in baza concluziilor preliminare s-a stabilit ca aceasta necesita un numar de 4-5 zile ingrijiri medico-legale.
In urma probatoriului administrat, la data de 10 august a.c., politistii l-au retinut pe barbat pentru o perioada de 24 ore, iar in cursul aceleasi zile, a fost prezentat Judecatoriei Vaslui care a dispus arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile.
Cercetarile sunt continuate de catre politisti, in vederea probarii intregii activitati infractionale a barbatului.

Barbatul a mai fost retinut si arestat preventiv in cursul lunii aprilie a.c., tot ca urmare a unei agresiuni indreptate impotriva concubinei sale si a familiei acesteia.

Cercetarile in acest dosar au fost sistate dupa ce a intervenit impacarea partilor, agresorul fiind pus de indata in libertate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img