joi, 28 martie, 2024

Armin Nicoara, marturisiri dureroase: „Mi-as dori foarte mult un copil, insa imi este foarte teama sa nu imi mosteneasca boala”

Distribuie:

Publicat:

Armin Nicoară își dorește copii alături de Claudia Puican, iubita lui, dar se teme că micuțul ar putea să moștenească boala cu care el a fost diagnosticat la doar 15 ani.

Armin Nicoară este unul dintre cei mai mari saxofoniști de la noi din țară. Tânărul se iubește de ani buni cu interpreta Claudia Puican și, deși nu curge doare lapte și miere în relația lor, cei doi îndrăgostiți au planuri mari de viitor.

Nu a cerut-o încă de soție pe frumoasa blondină, dar au discutat deja despre nuntă și au stabilit că evenimentul va fi unul plin de fast.

Nu doar că se gândesc să devină soț și soție, dar Claudia Puican și Armin Nicoară își doresc mult ca în familia lor să apară și copii. El își dorește mult un băiețel, iar ea ar vrea să aibă o fetiță, însă boala de care suferă saxofonistul îl face să stea momentan pe gânduri. 

„Mi-aș dori foarte mult un copil, însă, îmi este teama, foarte teama… sa nu îmi moștenească boala. Eu am diabet, sunt dependent de insulina, și fac câte patru injecții pe zi. Nu mi-aș dori ca băiatul meu, fiindcă vreau cu toată ființa mea sa am un băiat, sa treacă prin calvarul meu. De 21 de ani, ma lupt cu boala și este cumplit. Am sa îmi fac analizele și, în funcție de ce îmi va spune medicul, dacă diabetul este ereditar sau nu, atunci voi lua o decizie.

Sper ca totul sa fie bine și eu sa pot deveni tata în curând. Claudia este pregătită deja sa devina mama", a declara saxofonistul Armin Nicioară. 

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img