News Flash:

Aroganta primarului de Vaslui. Vezi detalii

26 Ianuarie 2017
2898 Vizualizari | 0 Comentarii
•Din ordinul primarului Vasile Paval, institutia condusa de acesta cheltuie in fiecare an zeci de mii de lei din buget pentru a se lauda catre populatie

La fiecare inceput de an, fiecare din cei 30.000 de contribuabili vasluieni gasesc in cutiile postale o scrisoare prin intermediul careia primarul Vasile Paval se lauda cu “realizarile” facute. Ca sa aiba, totusi, o justificare legala, dupa „multumirile" de rigoare, primarul le aduce aminte oamenilor care sunt datoriile pe care acestia le au catre bugetul local si cat impozit trebuie sa plateasca fiecare in parte.

 In scrisoare, primarul se lauda cu realizarile facute. Realizari numai de el vazute ori inchipuite, deoarece vasluienii nu vad mari schimbari. Primarul Vasile Paval sustine ca expedierea acestor scrisori se face in temeiul unei hotarari de guvern, care-l obliga la astfel de practici. „Legea ma obliga sa comunic contribuabililor ce am facut cu banii in anul fiscal anterior si ce am in program pentru anul urmator. In plus, le-am trimis si acele instiintari de plata care, pana la urma, sunt tot in folosul cetateanului. Daca nu as fi fost obligat, nu as fi trimis aceste plicuri prin posta pentru a cheltui atatia bani", a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Paval. Actul normativ in baza caruia s-au cheltuit acesti bani publici este Hotararea de Guvern 1723/2004.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032928 (s)