marți, 19 martie, 2024

Arta face spectacol în Iulius Mall Iași

Distribuie:

Publicat:

Timp de câteva zile, Iulius Mall Iași devine spațiul de expoziție al elevilor de la Școala Populară de Arte „Titel Popovici” Iași. Piațeta Koton va găzdui expoziția de pictură Armonii Pascale, unde vei putea admira creațiile artistice ale elevilor ieșeni. Vino în Iulius Mall Iași și descoperă viitorii artiști ai Iașului!

Până miercuri, 5 mai 2021, piațeta Kotondin Iulius Mall Iași va fi înfrumusețată de tablourile pictate de elevii de la clasele de Pictură și Artă Decorativă din cadrul Școlii Populare de Arte „Titel Popovici” Iași. Expoziția Armonii Pascale împletește florile de primăvară cu religia și propune creații cromatice atractive, în concordanță cu Paștele.

Tinerii percep lucrurile în felul lor, iar prin pictură aceștia își expun ideile despre diferite subiecte. În cadrul expoziției vei descoperi cum elevii au scos în evidență armoniile pascale.Expoziția este coordonată de profesorii Alina Anghelinei și Dorin Lehaci și sprijinită de managerul Școlii Populare de Arte, Vlad Corneliu Baba.

Vino în Iulius Mall Iași și bucură-te de creațiile artistice ale elevilor!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img