News Flash:

Artistă de muzică populară, la un pas de înec în Marea Neargă. Primele declarații după ce a fost salvată

12 August 2022
595 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 08 12T071312 024

Vacanța pe care o plănuise ar fi putut să se transforme într-un eveniment tragic. O artistă de muzică populară a fost la un pas de înec! S-a aventurat în larg și a fost salvată pe ultima sută de metri. Cântăreața a povestit întreg episodul halucinant.

Artistă de muzică populară, la un pas de înec în Marea Neargă

Diana Ionescu a povestit episodul traumatizat prin care a trecut, în vacanță.

”Mă bucur că sunt bine. Știu să înot, dar curenții m-au dus spre larg. Foarte periculos acum pe litoral, îndemn pe toată lumea să abiă mare, mare grijă. M-am speriat foarte tare. Nu am văzut geamandura, m-am aventurat, m-au luat curenții. Erau și salvamarii și m-au văzut niște bărbați care înotau. Curenții m-au dus în larg. Nu mai simțeam nisipul și atunci m-am panicat foarte tare. Am înghițit apă și abia mi-am revenit pentru că tușeam foare tare. Mi se înfundaseră urechile, m-am speriat foarte tare. O senzație foarte neplăcută.”, a declarat Diana Ionescu pentru Antena Stars.

Aceasta a mai spus și că, de obicei, intra în apă împreună cu iubitul ei, însă de această dată așa a fost să fie, să intre singură, iar iubitul ei se simte vinovat că nu a fost pe fază, ca să evite un astfel de incident.

”Iubitul meu nu a fost pe fază, se simte și vinovat acum. Eu care am foarte puțin timp liber am venit la mare să profit de aceste trei zile. Am zis hai să înot, să mă bucur cât mai mult și cam asta s-a întâmplat. Am rămas cu frică de apă. Eu iubeam foarte mult marea, sunt și zodia pești, îmi plăcea foarte mult marea, dar acum chiar am rămas cu frică de apă. E un eveniment traumatizant, a fost traumatizant pentru mine.”, a mai adăugat Diana Ionescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0826 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025158 (s)