joi, 28 martie, 2024

Asa arata femeia cu cele mai multe operatii estetice!

Distribuie:

Publicat:

Femeia care a apelat la cele mai multe proceduri cosmetice pentru infrumusetare este, potrivit Guinness World Records, Cindy Jackson. Ea a intrat in Cartea Recordurilor drept femeia cu cele mai multe proceduri cosmetice pentru infrumusetare.

Aceasta cheltuise, pana in februarie 2005, cand i-a fost omologat recordul, nu mai putin de 99.600 dolari pentru 47 de proceduri cosmetice, dintre care noua operatii de amploare. In total, aceasta a suferit 52 de proceduri cosmetice. ”Nu am pornit de la ideea de a stabili un record mondial, nu a fost niciodata dorinta mea”, spune aceasta.

Pe langa cele noua operatii ample, consemnate de reprezentantii Cartii Recordurilor la 7 februarie 2005, cele 47 de proceduri includeau si lifting-uri faciale, rinoplastii, liposuctii, operatii la brate si la coapse, implanturi faciale si in buze, peeling-uri chimice, operatie pentru micsorarea barbiei si aplicarea de machiaj semi-permanent. 

Cindy Jackson s-a nascut in Kentucky, SUA si nu a fost intotdeauna o femeie frumoasa. Se simtea de parca ar fi fost intr-un corp nepotrivit, cu o fizionomie nepotrivita, pe care isi dorea foarte mult sa le schimbe. Dupa moartea tatalui sau, a mostenit o suma de bani, pe care a investit-o in operatii estetice.

Cindy spune ca a facut aceste operatii pentru a ea, pentru a arata mai bine: ”Pentru mine, cel mai bun rezultat este cel care pare natural. Nu mi-as dori ca cineva sa se uite la mine si sa isi dea seama de operatiile pe care le-am facut”, scrie abcnews.go.com.

Cindy Jackson este, in prezent, consultant in operatii estetice si autor al unor lucrari in domeniu. In 2015, a fondat Asociatia Internationala a Consultantilor Estetici (International Association of Aesthetic Consultants). ”Nu trebuie sa aratam ca parintii nostri. Aceasta este evolutie. Este progres medical”, concluzioneaza Cindy.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img