vineri, 29 martie, 2024

Asa arata Misha cand inca era casatorita cu Connect-R, Ce frumoasa era! Din pacate, insa, divortul a transformat-o ingrozitor. Cum arata acum

Distribuie:

Publicat:

Misha este acum o femeie singura si incearca sa se axeze foarte mult pe cariera ei, in acelasi timp se ocupa si de cresterea fetitei pe care o are impreuna cu Connect-R. La doua luni de cand a aparut anuntul ca cei doi au divortat anul trecut, Misha a avut o aparitie destul de trista. Prezenta la un eveniment monden, artista a facut eforturi sa schiteze un zambet, macar de dragul celor care o fotografiau, insa nu a reusit.
   
Se pare ca nu a reusit sa treaca peste despartirea de Connect-R, desi sunt divortati de aproximativ un an. In ciuda expresiei faciale, vedeta a atras toate privirile la eveniment, avand un outfit super cool, a purtat o rochie glamour, scurta, geaca de piele neagra, iar in picioare avea o pereche de bocanci. Mai mult decat atat, Misha si-a scos in evidenta trasaturile faciale, pe langa tunsoarea care o prinde de minune, a purtat si un make-up destul de strident.

Trasaturile ei perfecte o fac pe Misha sa fie ceruta pentru promovarea multor produse de infrumusetare.
Connect-R a postat pe instagram anuntul privind divortul lui de Misha, iar foarte multa l-a considerat ca fiind o farsa. Altii au crezut ca i-a fost spart contul si altcineva a scris in locul lui. Totul a fost insa cat se poate de real.

„Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an si 3 saptamani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea inclusiv presa sa nu ne puna intrebari. Multumim anticipat”, a scris solistul. Misha a inceput sa castige foarte bine dupa ce si-a exploatat frumusetea in tot felul de campanii de promovare al unor produse de infrumusetare. De exemplu, pentru ca a devenit imaginea unui brand de gene false ea a primit peste 2.000 de euro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img