vineri, 26 aprilie, 2024

Asa arata salonul in care va naste Gabriela Cristea! Vedeta va beneficia de pachetul VIP – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea se afla pe ultima suta de metri in privinta sarcinii! Peste putin timp, vedeta va naste o fetita, care este asteptata cu mare dragoste in familia Clonda. Saptamana trecuta insa, Gabi a trecut prin clipe dificile, si chiar a ajuns la medic cu contractii puternice. Din fericire, fara urmari in privinta starii ei de sanatate si a copilului.

”Sunt bine, stati linistiti. Nu m-am simtit confortabil. Medicul mi-a spus ca orice chestie iesita din comun trebuie verificata. Atat eu cat si bebelusul trebuie sa fim in ordine. Am simtit ca ceva nu este cum ar trebui sa fie. Am zis sa mergem la spital sa vedem despre ce e vorba. Incercam sa ne relaxam. Eu sper ca totul sa fie bine. Ma simt bine, in sensul ca am avut niste mici contractii si n-a vrea sa am surprize. Nu pot sa spun nimic pana nu fac un control”, a spus Gabriela Cristea.

Acum, la o sapte zile de la alarma falsa, Gabriela Cristea este pregatita de nastere
Vedeta va beneficia de pachetul VIP, in valoare de 5000 de euro, care ii permite sa vina la clinica doar de mana cu Tavi, fara sa aiba nevoie de nimic, intrucat totul ii este oferit de reprezentantii spitalului privat, de la halat, pijama pana la papuci, toate lucruile fiind sterile. In plus, rezerva in care va sta pe perioada celor 3-4 zile va fi una de lux, dotata modern”, au dezvaluit apropiatii Gabrielei Cristea pentru WOWbiz.ro!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img