marți, 23 aprilie, 2024

Asa o vede doar Reghe! Anamaria Prodan s-a pozat in lenjerie intima si le-a aratat tuturor de ce i se spune „sexy-impresara”

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Prodan s-a pozat doar in lenjerie intima, in timp ce proba diferite tinute. Sotia lui Reghe le-a aratat tuturor de ce a fost supranumita „sexy-impresara”. Desi a trecut recent printr-o adevarata drama, vedeta incearca sa-si ocupe timpul asa cum poate. Impresara este intr-o forma de zile mari si nu se sfieste sa arate tuturor de ce se bucura doar Laurentiu Reghecampf.

Anamaria Prodan si-a expus „patratelele” de pe abdomen, intr-o fotografie provocatoare care a facut deliciul admiratorilor ei. Impresara s-a pozat intr-o lenejerie intima foarte sexy, de culoare neagra, care i-a scos in evidenta formele.

Anamaria Prodan a lasat deoparte orice fel de inhibitie, mai ales ca are cu ce se mandri. In ultimii ani, vedeta a fost foarte atenta la silueta ei si a facut mult sport, iar asta se poate vedea cu ochiul liber. De asemenea, Anamaria Prodan a devenit mai indrazneata cu tinutele pe care le poarta, dar si cu fotografiile pe care le posteaza pe retelele de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img