News Flash:

Asa se marineaza corect carnea de porc

3 Mai 2017
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8722 RON (+0.0081)
USD: 4.1883 RON (+0.0354)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Carnea de porc este una dintre cele mai gustoase si cele mai des preparate carnuri. Daca vrei sa te bucuri de fripturi delicioase, trebuie sa tii cont de cateva trucuri simple atunci cand marinezi carnea de porc. Iata care sunt acestea!

Daca vrei sa folosesti alcool in marinarea carnii de porc, mai intai adauga-l intr-o tigaie impreuna cu condimentele si lasa-l sa dea intr-un clocot. Dupa ce s-a racit, il poti adauga peste carne.

Din marinata nu trebuie sa lipseasca uleiul. Adauga o lingura sau doua de ulei de masline. Acesta ajuta la formarea unei cruste delicioase la suprafata fripturii.

Continuarea pe CULINAR.BZI 

tigaie clocot
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012114 (s)