joi, 25 aprilie, 2024

Ascultatorul, Inteleptul sau Petrecaretul? Ce fel de prieten esti, in functie de zodie

Distribuie:

Publicat:

Despre fiecare prieten poti spune cate un cuvant definitoriu, la fel cum si tu iti poti primi propria eticheta de la ceilalti prieteni. Iata ce fel de prieten esti, in functie de zodie.

Berbec – Fauritorul de cupluri
Berbecii adora sa isi cupleze prietenii. Nu suporta gandul ca unul din prietenii sai sa fie singur si imediat ii cauta perechea. Aranjeaza cat ai clipi o intalnire. Mai mult, prietenii vin sa-i ceara parerea cu privire la un potential partener.

Taur – Motivatorul
Taurii sunt adeptii sloganului “lupta sau mori”. Pentru ei nu exista renuntare. De aceea, sunt primii pe care oamenii ii suna cand au nevoie de ajutor. Pentru ca stiu ca la Tauri gasesc caldura, sprijinul, sustinerea, intelegerea. Taurii nu se dau batuti si isi motiveaza prietenii sa-i urmeze sfatul.

Gemeni – Sociabilul
Iti faci foarte repede prieteni, dar la fel de repede renunti la ei daca nu iti mai plac. Treci prin diverse faze si iti faci prieteni in functie de ceea ce simti. Cand simti altceva, schimbi prietenii. Nu-ti place singuratatea si te inconjori tot timpul de oameni.

Rac – Filosoful
Racii pun mare pret pe prietenia profunda. Ei cauta intelegere, cauta umarul pe care sa planga. Dar, la randul lor, ofera sprijinul emotional de care cineva are nevoie.

Leu – Petrecaretul
Daca este cineva dornic sa fie tot timpul in centrul atentiei, poti paria ca este Leu. Leii sunt insetati de admiratie. Pe de alta parte, insa, sunt sufletul petrecerii. Nu te vei plictisi langa un Leu. Vrea tot timpul actiune, distractie.

Fecioara – Martirul
Fecioarei ii place rolul de martir. Ea are tot timpul ceva de facut pentru altii. Ea are tot timpul o preocupare pentru altcineva. O Fecioara are prieteni putini, dar adevarati. Aglomerarile mari de oameni ii produc anxietate. Cel mai greu se despart de prietenii toxici, pentru ca inca mai cred ca se poate rezolva o situatie si le pare rau de munca depusa.

Balanta – Impaciuitorul
Balanta este o fire sociabila si magnetica. Face eforturi sa fie diplomata tot timpul si sa impace pe toata lumea. Are un spirit al dreptatii foarte mare si evita conflictele. Este cautat tot timpul de prieteni pentru a oferi un sfat intelept.

Scorpion – Protectorul
Scorpionul este o fire puternica si loiala. Isi protejeaza intotdeauna prietenii si nu ii lasa la greu. Se implica mereu daca li se pare ca prietenii lor sunt luati in deradere sau au necazuri.

Sagetator – Vindecatorul
Sagetatorul isi face foarte repede prieteni. Este o fire vesela si generoasa, careia ii place sa vada tot timpul partea buna din oameni. Prietenii apeleaza la el pentru ca le ridica tot timpul moralul cu optimismul si pofta sa de viata. Abia atunci realizeaza cat de sensibil este cu adevarat Sagetatorul.

Capriocorn – Liderul
Capricornul se demarca de departe ca lider. Este responsabil si independent. Are grija de el si de ceilalti. Prietenii ii respecta opiniile si deciziile si il urmeaza orbeste oriunde. Deseori prietenii il cauta ca sa-l intrebe ce ar trebui sa faca intr-o anume situatie.

Varsator – Ascultatorul
Varsatorul este o fire destul de schimbatoare, insa are intotdeauna umarul pregatit pentru prietenii aflati la nevoie. Umanitarismul din el il face nu numai un bun ascultator, ci si un bun filantrop. Varsatorul s-ar sacrifica oricand pe el insusi, pentru binele umanitatii.

Pesti – Inteleptul
Pestii sunt persoane sensibile, dar mature. Cand doua parti sunt in conflict ei stiu cum sa le impace. Au cuvinte pline de intelepciune pregatite tot timpul si le utilizeaza fara sa stea prea mult pe ganduri. Prietenii apreciaza intelepciunea lor si ii cauta atunci cand sunt in deriva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img