vineri, 19 aprilie, 2024

Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși – recunoștință și prețuire față de persoanele vârstnice – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Ziua de 1 octombrie a fiecărui an este dedicată, în calendarul internațional al evenimentelor, Zilei persoanelor vârstnice.

Cu acest prilej, vineri, 1 octombrie 2021, Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși a organizat o acțiune prin care să aducă un strop de bucurie în sufletele celor în vârstă, ca semn al recunoștinței ce suntem datori să o manifestăm față de cei care ne sunt părinți, bunici și modele.

Numeroși vârstnici din municipiile Huși și Vaslui, din satele Boțești, Gugești, Ghermănești, Fălciu, Copăceana, Bozia, Odaia Bogdana, Rânzești și Bogdănești, alături de beneficiarii programelor Așezămintelor sociale ale Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși, au fost întâmpinați cu flori, dulciuri și cuvinte de mulțumire pentru ceea ce ei reprezintă.

„Astăzi a fost despre cei de care prea mulți uităm și prea puțini ne aducem aminte, despre cei care ne-au deschis drumul, ne-au indicat destinația și ne-au arătat binele.

Cu binecuvântarea Părintelui nostru Episcop Ignatie, am marcat Ziua Internațională a vârstnicului printr-o acțiune care a vrut să aducă în sufletele bătrânilor un licăr de recunoștință, bucurie și apreciere pentru tot ceea ce ne-au lăsat ca zestre.

O floare, o ciocolată și un simplu „Mulțumesc!” pentru mulți par gesturi mici, dar pentru ei înseamnă prețuire. La multi ani, dragii noștri părinți și bunici!” a mărturisit părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img