joi, 25 aprilie, 2024

Asociaţia Tinerilor Ortodocși din Vaslui a organizat o tabără pentru copiii din satele Pîrvești, Dinga și Puntișeni

Distribuie:

Publicat:

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Episcop Ignatie, copiii din satele Pîrvești, Dinga și Puntișeni, au participat, în perioada 18-22 iulie 2022, la Tabăra „Copiii în bucuria Bisericii”, organizată de Asociaţia Tinerilor Ortodocși din Vaslui (ATOV), în parteneriat cu Protopopiatul Vaslui, Mănăstirea Moreni și Parohia „Sf. Dumitru II” din Huși.

În cadrul taberei, copiii au avut parte de un concurs de învăţat psalmi, o drumeţie până la schitul Mănăstirii, de pe dealul Ţiclăoani, Sfânta Liturghie, ateliere de creaţie, sesiuni de discuţii „întreabă Preotul”, jocuri, întreceri, precum și o expoziţie de icoane colorate de ei.

 „Copilăria este o perioadă importantă pentru copii și nevoia lor de afecţiune este mare. Iar nevoile sentimentale și afective sunt atât de ușor de îndeplinit. Bucuria este unicul mod de a-i apropia pe copii. Şi e atât de simplu” a menţionat doamna Elisabeta Irimiea, coordonatoarea Asociaţiei Tinerilor Ortodocși din Vaslui (ATOV).

Este al patrulea an consecutiv de când Asociaţia Tinerilor Ortodocși din Vaslui organizează tabere pentru copiii din parohiile urbane și rurale ale Protopopiatului Vaslui.

Noutatea din acest an constă în faptul că, alături de voluntarii ATOV, în organizarea și desfășurarea taberei s-au implicat și unii dintre beneficiarii ediţiilor anterioare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img