sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Aspirina din “Las Fierbinti” si-a iesit din minti: Ce le-a spus spectatorilor care rontaie chipsuri la teatru

Distribuie:

Publicat:

Mirela Oprisor (45 de ani) a cunoscut celebritatea odata cu serialul “Las Fierbinti” (PRO TV), in care o interpreteaza impecabil pe simpatica . Insa actrita joaca si la Teatrul National ”Ion Luca Caragiale”, din Bucuresti, alaturi de Marius Manole (40 de ani) si de Medeea Marinescu (44 de ani), in piesa ”All inclusive”. Satula de spectatorii care nu ii respecta munca, Aspirina a postat un mesaj video pe contul ei de Facebook, in care ii face praf pe cei care o deranjeaza in timpul interpretarii.

Aspirina  din ”Las Fierbinti” sau Mirela Oprisor, pe numele ei real, a luat pozitie, dupa ce a trecut prin situatii neplacute cu spectatorii care vin la teatru sa stea pe Facebook ori sa rontaie chipsuri, nicidecum sa urmareasca spectacolul si interpretarea actoriceasca.

“Nu suntem tot timpul cei mai buni actori, unele roluri ies, altele, nu! Avem seri mai bune, seri mai proaste. Muncesti mult pentru un rol, in ziua spectacolului, nu este o zi obisnuita, nu mananci, te aduni, te concentrezi, ai emotii. Vii la teatru si incerci sa daruiesti omului din sala tot ce ai tu mai bun, ce ai invatat, o emotie, o stare, un gand, sa plece multumit acasa, dar atunci cand ai in primul rand un domn care sta o ora si jumatate pe Facebook sau o duduie care mananca chipsuri sau altii care au impresia ca sunt in sufragerie la ei acasa si comenteaza, nu prea mai ai cum sa transmiti aceste lucruri. Stiu ca sunt probleme mai mari in tara asta, dar daca nu incercam sa devenim mai buni, sa devenim politicosi, sa ne educam cat de cat de cat nu stiu ce se va intampla. Daca nu va place sa veniti la teatru nu mai veniti, daca va forteaza sotia sa veniti nu mai veniti”, a spus Aspirina, din serialul “Las Fierbinti” (PRO TV), prin intermediul unui filmulet, postat pe pagina ei de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img