vineri, 19 aprilie, 2024

Astazi este ziua lui CRISTI BORCEA. Mesajul emotionant pe care i l-a transmis VALENTINA PELINEL

Distribuie:

Publicat:

Cristi Borcea implineste astazi 47 de ani. Valentina Pelinel i-a transmis un mesaj emotionant acestuia, insotit de o poza-colaj cu ea si fiul celor doi.

“La multi ani, tati! Te imbratisam si iti trimitem toata iubirea noastra si o gura de aer proaspat de la munte. Te iubim!”, i-a transmis pe Facebook Valentina Pelinel lui Cristi Borcea, mesaj la care a adaugat o poza-colaj cu ea si fiul cuplului, Milan Cristian.

Cel mai frumos cadou pentru Cristi Borcea de ziua sa ar fi o eliberare conditionata din inchisoare. Fostul presedinte executiv al lui Dinamo a depus o noua cerere de eliberare conditionata la Judecatoria Medgidia, dar aceasta va fi judecata la Judecatoria Sectorului 4 al Capitalei. Decizia magistratilor constanteni a fost motivata prin faptul ca Borcea nu mai este incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, ci la Jilava.

Cristi Borcea a fost condamnat, pe 4 martie 2014, la 6 ani si 4 luni de inchisoare in Dosarul Transferilor. Pe 24 noiembrie 2016, Cristi Borcea a mai primit o condamnare, de 3 ani si 6 luni de inchisoare, in dosarul mituirii judecatoarei Geanina Terceanu. Cristi Borcea a primit, astfel, o pedeapsa contopita de 7 ani si 10 luni de inchisoare, dar fostul actionar dinamovist spera sa obtina cat mai repede eliberarea conditionata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img