News Flash:

Astazi se hotaraste soarta a doua strazi din Husi

28 August 2014
1603 Vizualizari | 0 Comentarii
Astazi, joi, 28 august, se desfasoara la Primaria Municipiului Husi sedinta de Consiliu Local, unde sunt asteptati aproximativ 18 consilieri.

CL Husi hotaraste astazi daca plaseaza segmentul de drum de 2650 de metri in custodia Consiliului Judetean Vaslui, pentru ca el sa il renoveze. A fost aleasa aceasta optiune deoarece Strada Corni se degradeaza de la o zi la alta. Tot pe acest segment de drum, in directia unui pod numit “Vasuta” o gaura ocupa unul din sensurile de circulatie dar si trotuarul. Aceasta portiune de drum, in timpul anului scolar, este traversata de mii de copii, pentru a putea ajunge la punctele de invatamant, fie scoala, cresa sau camin.

Pentru a nu se efectua o treaba de mantuiala, acestia au hotarat sa fie inclusa in acelasi proiect si strada “Mihai Kogalniceanu”; aceasta straduta face legatura dintre E581 si strada Corni, care in prelungire se intersecteaza cu Drumul Judetean 284.

Pe strada Mihai Kogalniceanu, muncitorii de la firma huseana” Gosmocomloc” au inceput lucrarile pentru un canal, pentru a nu se intarzia lucrarile de asfaltare posibile.

Vom reveni cu detalii din sedinta de CL care va avea loc astazi la ora 16:00 la Primaria Husi.

28 august consiliu local 18 consilieri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 34 queries | Mysql time :0.042525 (s)