sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Astrologul Mariana Cojocaru, despre cei care urmează să se căsătorească: „Să vezi atunci tensiuni!”

Distribuie:

Publicat:

Unul dintre cei mai cunoscuţi astrologi face un anunţ îngrijorător, care îi vizează pe cei care vor să ia decizii importante în această primăvară. Astrologul Mariana Cojocaru vorbește despre ce schimbări majore ne așteaptă primăvara aceasta. Mariana Cojocaru spune că martie este favorabilă încheierilor şi începuturilor, aprilie este o lună complet dezechilibrată, iar mai este perioada dinaintea eclipselor.

“În aprilie va fi o aliniere foarte importantă de planete. Saturn este conjunct cu Marte, care este patronul berbecului. Şi păzea, pentru că este o bombă atomică, pentru că vărsătorul şi aşa este flamboaiant. În momentul în care intră în Marte, să vezi atunci tensiuni! Uneori nici nu vor ştii ce să facă cu ei. Va fi o lună dezechilibrată, dar aici va produce o agitaţie, dincolo de efervescenţă. Foarte mulţi pot să scape frâiele din mână pe toate segmentele existenţiale, mai mult decât dragoste, sănătate, carieră, bani.

Mulţi nu vor şti nici pe carieră încotro să o ia şi cum să îşi organizeze treburile. Pentru că această aliniere de planete zăpăceşte. (…) Din punct de vedere sentimental, dacă este să privim lucrurile obiectiv, aş spune că doar când văd analiza de compatibilitate dintre doi oameni pot să spun procentajul, pentru că sunt puţine relaţii cu compatibilitae 100% şi cine spune treaba asta minte. (…) La general, unii care vor să îşi unească destinele trebuie să fie foarte atenţi cât de compatibili sunt cu partenerul pe astrograma lor”, explică Mariana Cojocaru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img