vineri, 29 martie, 2024

ATAC ARMAT in ITALIA! Zece romani, tinta agresiunii! Cine sunt victimele!

Distribuie:

Publicat:

Un grav incident s-a petrecut in Italia. Doua masini au fost incendiate si peste 40 de focuri de arma au produs teroare intr-o cladire in care locuiesc 10 romani. Atacul a avut loc in dimineata zilei de 26 noiembrie, in jurul orei 4.00, in localitatea italiana San Quirico din Genova. Initial, masina unui roman a fost incendiata, flacarile ajungand si la o alta masina, scrie realitatea.net.

La trei ore dupa incendiu, atacatorii au deschis focul de arma. Aproximativ 20 de gloante au lovit usa de intrare a cladirii, iar alte 20 au fost trase catre apartamentul in care locuiesc cetatenii romani. In cladirea vandalizata locuiesc 15 persoane: 5 sunt cetateni italieni, iar ceilalti 10 sunt romani, dintre care patru copii, cu varste cuprinse intre 2 si 10 ani, scrie ilsecoloxix.it.

”A trebuit sa ne ascundem sub pat”, a povestit Lara, o tanara originara din Timisoara care se afla in cladire, scrie sursa citata. Procurorii din Genova au deschis o ancheta pentru incendiere premeditata, atac armat si posesie abuziva de arma de foc si au pornit pe urmele atacatorilor. Anchetatorii suspecteaza ca este vorba despre un act de razbunare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img