joi, 28 martie, 2024

Atac dur al jurnalistilor italieni la Lucian Bute. Cum l-au caracterizat dupa victoria cu Di Luisa

Distribuie:

Publicat:

Lucian Bute a revenit in ring cu o victorie spectaculoasa, prin TKO in runda a 4-a, in fata italianului Andrea Di Luisa.

Dupa 19 luni de pauza, pugilistul roman, cu un nou antrenor, l-a invins pe campionul european din Italia, dupa o lupta care a avut loc la Montreal.

La 35 de ani, Bute a reusit a 32-a victorie din cariera si a 25-a dintre ele inainte de limita.

Celebrul cotidian italian Gazzetta dello Sport a facut cum era si firesc o cronica a acestei partide, o cronica in care ii ataca dur pe ambii pugilisti, pe roman caracteriandu-l ca pe un boxer fricos si ruginit:

“Meciul a fost rezolvat intr-un mod oribil de Bute, in runda a patra, dupa un croseu de stanga. A fost de fapt prima lovitura adevarata din toata seara, tocmai cand Di Luisa incepuse sa se simta mai bine in ring si sa trimita combinatii bune de lovituri. Dar, asa cum fac in general italienii cand boxeaza in America, Andrea s-a intors acasa cu mana goala dupa o decizie pripita de a arunca prosopul din colt. Mai mult chiar, s-a dus imediat sa ii ridice mana lui Bute ca si cand facuse cine stie ce mare lucru in meciul asta.

Cine stie cand va mai avea un italian sansa de a straluci pe scena boxului profesionist mondial. Bute a fost un boxer ruginit si fricos, incapabil sa ofere ceea ce a aratat in trecut, si cuprins de emotii mari. Abia se misca in ring..”, punctau italienii, suparati ca al lor Di Luisa nu a triumfat in Canada.

Bute poate boxa acum pentru centura mondiala IBF, categoria supermijlocie, pe care a pierdut-o in 2012.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img