joi, 25 aprilie, 2024

Atac dur la adresa Partidului National Liberal: ”Alo, USL, mai usor cu Basarabia pe scari!”

Distribuie:

Publicat:

Liberalii au initiat o noua campanie si incearca sa cucereasca electorat in Basarabia, fluturand tema unionista. Deputatul PMP, Catalin Cristache, lanseaza un atac dur la adresa liberalilor si le transmite sa o ia ”mai usor cu Basarabia pe scari!”, pentru ca aceasta tema este una serioasa, nu doar una de campanie.

”Alo, USL, mai usor cu Basarabia pe scari!

Ma baieti, Basarabia nu e subiect de fluturat in presa, ca deh, da bine la fraieri. Stiu ca la fraierit lumea sunteti cei mai buni, dar opriti-va naibii ca nici mamele voastre n-or sa va creada!
Da, sunt deputat PMP, dar nici acum, ca nici intr-o alta data, nu ma agat de un subiect ca sa ma vada lumea ca fac ceva. Vorbesc de obicei despre ceea ce stiu si incerc sa-mi fac treaba. Atat. Ma, dar nu ma pot abtine sa nu va bat obrazul ala gros, cand vad cat de ipocriti sunteti. Nu stiu cum de nu va crapa capul de-atata ipocrizie. Stiu, nici puii de naparca nu crapa de rusine…
Nu-i ridic osanale lui Traian Basescu chiar daca e presedintele partidului din care fac parte. Ca orice om si Traian Basescu are si calitati si defecte, dar, ba, omul asta, Eugen Tomac si mai apoi PMP au facut pasi uriasi pentru unirea Basarabiei cu Romania. Am sa va spun doar atat: in mandatele lui de presedinte al Romaniei 500.000 de moldoveni au primit cetatenie romana. La inceputul primului sau mandat de presedinte, Romania acorda 150 de burse de studiu pe an, iar la finalul celui de-al doilea mandat peste 5500 de elevi si studenti primeau burse de studiu anual in Romania. Ce s-a intamplat in guvernarea USL? S-a redus la jumatate numarul burselor de studiu pentru tinerii din Republica Moldova. Tovarasii Ponta din Bucuresti si Leanca din Chisinau au hotarat asta.
Acuma na, se apropie alegerile, ba e si anul Centenarului si Ludovic Orban, zis mandolina, hop a facut o excursie in Basarabia cu 100 de primari dupa el sa se vada in presa ce preocupat e el de subiect. Duamna Firea a inchis fuguta scolile din Bucuresti pe care le uraste cu sinceritate si tup si ea interesata rau de subiect. Toata suflarea USL-ista a devenit peste noapte interesata de Basarabia, ba chiar de unirea Basarabiei cu Romania. Mi-e greata! Scuze, dar mi-e greata rau!”, arata Cristache, pe pagina personala de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img