joi, 28 martie, 2024

Atac sangeros la Iasi! Un adolescent indragostit s-a razbunat pe fosta sa iubita! A injunghiat-o in plina strada, iar apoi a atacat un necunoscut!

Distribuie:

Publicat:

Un adolescent a fost cat pe ce sa produca o tragedie la Iasi • Orbit de furie a injunghiat o copila, iar mai apoi a atacat un necunoscut pe strada • A fost prins de politisti, iar acum va avea de dat explicatii in fata legii • Este cercetat pentru tentativa de omor, lovire si alte violente, iar soarta lui este destul de clara

Scene de groaza surprinse pe strazile Iasului. Un adolescent orbit de furie a fost cat pe ce sa devina criminal. Totul pare desprins dintr-un film de groaza, insa, din pacate, aceasta este realitatea. Vineri seara tanarul in varsta de 17 ani s-a intalnit cu o fata in varsta de 15 ani in zona Podu Ros.

Dupa un scurt schimb de replici, Robert Signeanu a scos un cutit din geaca si a injunghiat-o pe copila. Deocamdata nu se stie ce l-a determinat pe tanar sa recurga la un asemenea gest. 

Surse ale reporterilor cotidianului Buna Ziua Iasi au spus ca intre Robert Signeanusi adolescenta ar fi fost la un moment dat o relatie apropiata, iar fata a refuzat sa mai discute cu el. Dupa ce a lovit-o, Robert a plecat de langa ea. In drumul sau, orbit de furie, a injunghiat un barbat de 31 de ani, aparent fara vreun motiv. 

Trecatorii care l-au vazut pe barbat cazut pe trotuar au solicitat ajutorul medicilor. Un echipaj ajuns in zona i-a acordat tanarului primul ajutor, iar mai apoi l-au transportat la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului “Sfantul Spiridon”. Acolo barbatul a fost bagat direct in sala de operatie, avand ficatul si pancreasul perforat. Viata barbatului a fost pusa in mare pericol de catre adolescentul inconstient. 

In fata anchetatorilor Robert Signeanu si-ar fi motivat gestul spunand ca barbatul in varsta de 31 de ani, pe nume Ionut A., l-ar fi injurat dupa ce s-ar fi izbit in el pe trotuar.

A ajuns dupa gratii

Robert Signeanu a fost in scurt timp prins de catre politistii din Iasi. A ajuns ulterior in fata instantei care a dispus ca adolescentul sa fie bagat dupa gratii pentru 30 de zile. El este acum anchetat pentru tentativa de omorlovire si alte violente, iar urmatorii ani risca sa-i petreaca in penitenciar

Practic, oricine i-ar fi iesit in calea adolescentului in acele momente de furie ar fi putut fi acum pe patul de spital sau mai mult decat atat, mort. 

Acest caz pare sa aiba in comun cateva detalii regasite si in cazul Dianei Gugulica, eleva ucisa in Parcul Copou dupa ce a decis sa puna punct relatiei pe care o avea cu Eduard Perju. Atunci, frumoasa adolescenta a murit in chinuri groaznice dupa ce iubitul ei i-a devenit calau. 

Iata ca acum, dupa mai bine de doi ani de la moartea Dianei, inca o tragedie s-ar fi putut petrece. Cel mai probabil, Robert Signeanu nu va primi o pedeapsa prea mare pentru gestul sau. In orice caz, atat adolescenta in varsta de 15 ani, cat si tanarul in varsta de 31 de ani au avut mare noroc. Adolescenta a fost deja externata, insa tanarul va mai avea nevoie de ingrijiri medicale

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img