joi, 28 martie, 2024

Atacantul echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, ar putea reveni la nationala Suediei

Distribuie:

Publicat:

 

Atacantul echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, a relansat speculaţiile privind o posibilă revenire a sa la prima reprezentativă de fotbal a Suediei, postând pe reţelele de socializare o fotografie a sa în tricoul naţionalei, având banderola de căpitan pe braţ, alături de mesajul: ''A trecut mult timp'', scrie AFP, potrivit AGREPRES.

La 39 de ani, neobosita vedetă a fotbalului suedez, care s-a retras la nivel internaţional după Euro 2016 şi nu a mai jucat de atunci pentru echipa naţională, lasă să se înţeleagă că ar putea reveni, menţionează sursa.

Intervievat de ziarul sportiv suedez Sportbladet, selecţionerul Stefan Pettersson a spus totuşi că nu a avut niciun contact recent cu Zlatan Ibrahimovic, care s-a oprit la 116 selecţii şi 62 de goluri marcate. Nici clubul AC Milan nu a fost solicitat în vreun fel de Federaţia suedeză de fotbal în legătură cu serviciile lui Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic nu s-ar afla la prima tentativă de revenire la naţională: în 2018, el a sugerat că ar putea lua în considerare întoarcerea la echipă pentru a merge la Cupa Mondială din Rusia, însă ulterior Federaţia a infirmat zvonul.

AC Milan, unde Zlatan Ibrahimovic evoluează, este pe primul loc în Serie A, neînvinsă în şase etape.

Suedia va înfrunta Danemarca într-un meci amical pe 11 noiembrie, apoi Croaţia, pe 14 noiembrie, şi Franţa, pe 17 noiembrie, în Liga Naţiunilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img