marți, 23 aprilie, 2024

Atenție la penis! Poate indica boli!

Distribuie:

Publicat:

Mai în glumă, mai în serios, performanțele penisului pot indica destule lucruri despre sănătatea fizică și psihică a posesorului. Iată ce ar trebui să-ți atragă atenția!

Felul în care arată penisul, spune multe despre sănătatea bărbatului. Foto: Shutteerstock

Inimă defectă

Rateurile în pat nu indică întotdeauna lipsa interesul sexual, ci pot fi semnul unei boli la inimă. Disfuncția erectilă, care face imposibilă menținerea erecției, sau chiar și obținerea erecției. De aceea, o programare la cardiolog ar putea fi o idee bună. Urologul Ryan Berglund, spune că disfuncțiile erectile, mai ales la bărbații tineri ar trebui să ne puneă pe gânduri, pentru că din punct de vedere statistic, aproape o tremie dintre ei vor face atac de cord. „jumătate dintre pacienții cu bypass coronarian au disfuncții erectile”, mai spune specialistul.

Curbura indică boala Peyronie

Dacă un bărbat are o curbură a penisului care depășește 30 de grade, atunci este o situație gravă, pentru că îi afectează viața sexuală. Boala Peyronie este descrisa din punct de vedere medical ca o curbura a penisului, caracterizata printr-o puternica senzatie de durere in timpul unei erectii sau a actului sexual.

Continuarea pe clicksanatate.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img