vineri, 29 martie, 2024

„Atentie! Acest individ umbla din usa in usa sustinand ca e de la criminalistica ” Mesajul care s-a viralizat pe paginile de Facebook din Romania! Ce se intampla cand oamenii ii deschid usa: Mesajul politiei spune totul, mare atentie

Distribuie:

Publicat:

La scurt timp dupa ce a aflat de apelul de pe Facebook facut de sibieni, Seful Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu, Tiberiu Ivancea, a facut o declaratie de presa in urma careia toata lumea a rasuflat usurata.

„Putem spune sigur ca nu este politist, face parte din MAI si se afla in exercitarea atributiilor de serviciu. Nu este un pericol. Domnul se afla in misiune”, a declarat in conferinta de presa Tiberiu Ivancea.

Presa locala a scris ca seful IPJ le multumeste pentru spiritul civic celor care au semnalat prezenta barbatului in mai multe cladiri, dar ii asigura ca nu au niciun motiv sa se alarmeze. Conform IPJ Sibiu, barbatul ar fi respectat procedura si chiar s-a legitimat conform protocolului, oamenii fiind insa alarmati de situatia iesita din comun.

Stirea initiala: Sibienii sunt in stare de alerta, dupa ce barbatul din imagine a aparut la usile mai multor persoane si a inceput sa spuna o poveste cu multe semne de intrebare. El le-a spus ca este de la Criminalistica si le-a pus mai multe intrebari despre vecinii lor. Suspicios, unul dintre barbatii care a fost vizitat de individul din fotografie, a lansat un apel disperat pe Facebook.

In randurile scrise, barbatul a rugat ca cei care-l cunosc sa spuna cine este. Mesajul sau a fost distribuit de mai multe ori pe internet.

„Atentie! Acest individ umbla din usa in usa sustinand ca e de la Criminalistica, cu diferite pretexte, pune intrebari dubioase despre vecini, pretinzand ca au probleme cu legea, urmarindu-si interesele meschine. Ieri a fost la mine in scara la mai multi vecini pe strada Doamna Stanca in Sibiu, dar a mai fost si prin cartierul Hipodrom cu aceiasi poveste. Distribuiti mai departe ca sa il prindem pe nenorocit” e mesajul postat de un barbat pe care il cheama Ovidiu.

„Si in Turnisor a fost…”, „Ce sa faca si politia, vai de ei. Cunosc un caz, i-au dat si filmarile de pe camera video si nici in ziua de azi nu au prins hotii. Cazul s-a clasat si oamenii au ramas cu paguba”, „Va fi si asta un pedofil sub acoperire” sunt trei dintre comentariile care au venit imediat la postarea celui care a lansat apelul.

sursa: cancan.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img