News Flash:

ATENTIE ! Se intampla chiar acum la PUIESTI.

8 Septembrie 2014
1520 Vizualizari | 0 Comentarii
UPDATE: Perioada de desfasurare, 6-8 septembrie, anuntata prin toate mijloacele media, prin fluturasi, pe facebook etc, nu a atras un numar mai mare de cateva zeci de participanti. Cel putin asa a fost sambata, 6 septembrie, cand au fost anulate atelierele de informare din lipsa de public, precum si vizionarile de filme documentare. Concertul care a avut loc sambata seara nu a avut spectatori si artistii aproape ca au fost nevoiti sa se aplaude unii pe altii. Doar cateva zeci de unionisti, majoritatea din Vaslui si Barlad, au inflacarat atmosfera.scrie Adevarul.ro


STIRE INITIALA:Primul Festival International pentru o lume curata, fara FRACTURARE HIDRAULICA: 6-8 septembrie, Puiesti – Vaslui
“Festivalul ManiFEST de la Puiesti reprezinta prima editie a unui eveniment civic multianual care trage un puternic semnal de alarma asupra pericolelor fracturarii hidraulice in exploatarea hidrocarburilor, punand accentul pe dreptul comunitatilor si al indivizilor la un mediu curat.

Dorim, prin acest festival, sa prezentam alternative de dezvoltare pentru comunitatile rurale, dincolo de extractivism si exploatarea nesustenabila a resurselor naturale.

Festivalul va contribui la intarirea constientizarii problemei fracturarii hidraulice in Romania, mai ales in randul tinerilor. De asemenea, va sprijini comunitatile rurale din zona Moldovei, si nu numai, in lupta lor impotriva fracturarii hidraulice.

Festivalul este organizat de o echipa de voluntari din mai multe orase, precum si din diaspora, iar artistii sunt invitati sa sprijine cauza pro-bono. Acesta va ajuta, printre altele, si la consolidarea taberei de rezistenta de la Puiesti.”

Echipa ManiFEST

festival international 6-8 septembrie puiesti vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1347 (s) | 34 queries | Mysql time :0.048272 (s)