vineri, 19 aprilie, 2024

ATENTIE ! Se SCHIMBA VREMEA

Distribuie:

Publicat:

Vremea se va mentine rece in prima parte a saptamanii, indeosebi dimineata si noaptea, in cea mai mare parte a tarii. La munte temperaturile vor cobori chiar la minus 18 grade.

Luni, vremea va fi rece in cea mai mare parte a tarii, in special dimineata si noaptea, cand va fi ger local in Maramures si in Transilvania, dar izolat si in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 grade in depresiuni si 6 grade in Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului, dar mai ales pe crestele montane, unde va spulbera zapada deja depusa. Pe arii restranse in zonele joase de relief, mai ales dimineata va fi ceata asociata cu depunere de chiciura.

In Bucuresti, luni, vremea va fi rece, in special dimineata . Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 3…4 grade.

Marti, temperaturile cresc usor peste zi, dar in zori sunt temperaturi sub pragul inghetului in toata tara , ba chiar ger patrunzator in depresiunile Carpatilor Orientali, unde termometrele vor arata doar -18..-16 grade. Maximele vor fi in general intre 0 grade in estul Transilvaniei si 9 grade in dealurile sudice. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare seara si pe parcursul noptii in nord-est si in centru unde pe spatii mici, cu precadere in zona Carpatilor Orientali, va ninge slab. Vantul va sufla cu intensificari pe crestele montane, dar izolat si trecator si in rest. Mai ales dimineata, in zonele joase de relief, local va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura.

In Bucuresti, marti, desi valorile termice vor marca o crestere fata de ziua precedenta, vremea va fi rece dimineata. Dimineata sunt si conditii de ceata, apoi cerul va fi variabil si vantul cel mult moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade.

Miercuri, valorile termice vor fi scadere fata de intervalul precedent, cu precadere in est, in sud si in centru, astfel ca vremea va fi rece, cu maxime doar intre -2 grade in nordul Moldovei si cel mult 8 grade in Dealurile Olteniei. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari temporare in regiunile extracarpatice si la munte. Trecator va ninge slab, pe arii restranse in Moldova, Carpatii Orientali si cei Meridionali, dar posibil izolat si in dealurile sudice. Vantul va sufla cu unele intensificari, mai ales ziua, in est si in sud-est, precum si pe crestele montane. Izolat, in zonele joase de relief, va fi ceata, asociata si cu depunere de chiciura.

In Bucuresti, miercuri, temperatura aerului va scadea fata de intervalul precedent, astfel ca vremea va fi rece, indeosebi pe timpul noptii. Cerul va avea innorari temporare, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 3…4 grade.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img