vineri, 29 martie, 2024

ATENTIE! Si-a UCIS copiii, facand o greseala pe care MAJORITATEA o fac! Ce sa NU faci cand GATESTI

Distribuie:

Publicat:

In tari precum Mexicul, mamelor le place sa pregateasca mese gatite acasa pentru copiii lor si nu accepta ideea de alimente semipreparate. Este si cazul Josefinei, care a mers la piata sa cumpere alimente pentru micul dejun. A pregatit pentru Augustin (8 ani) si Maria (6 ani) tortilla cu oua si sunca si suc proaspat de portocale. 

Cand cei mici s-au trezit, i-a trimis la baie sa se spele pe maini. Cat timp copiii erau la baie, Josefina a primit mai multe mesaje de la sotul ei si, chiar daca prepara micul dejun, le-a raspuns. Toti au mancat si Augustin si Maria au mers la scoala.
Doua ore mai tarziu, mamica a primit o veste socanta: copiii erau in drum spre spital, unde a aflat ca nu aveau prea multe sanse de supravietuire. Medicii nu le puteau controla febra din cauza unei bacterii pe nume Salmonella. Dupa cateva teste, medicii au stabilit ca bacteria se afla in micul dejun pe care il preparase si ajunsese in mancare chiar de pe telefonul femeii.

Telefoanele noastre sunt pline de bacterii care pot ajunge pe mancare si pot avea consecinte fatale, scrie naturalhealingmagazine.net, citat de girly.ro. Din pacate, micutii au murit in aceeasi zi!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img