sâmbătă, 20 aprilie, 2024

ATENTIE SOFERI! SUTE de masini din Romania sunt chemate in SERVICE

Distribuie:

Publicat:

Porsche Romania recheama in service 377 de autoturisme Audi Q5 din cauza unei posibile blocari a scurgerii de apa in zona trapei glisante panoramice, potrivit notificarii prezentate luni de Autoritatea pentru Protectia Consumatorului (ANPC).

La autovehiculele Q5 cu trapa glisanta panoramica dintr-un anumit interval de fabricatie, din cauza scurgerii de apa blocate in zona trapei glisante panoramice, in plafonul interior poate patrunde apa. Daca se acumuleaza destula umiditate, elementul din spuma aflat in contact cu generatorul de gaz al airbagului pentru cap se poate umezi complet. Drept urmare, generatorul de gaz se poate coroda. Aceasta poate duce la functionarea defectuoasa a acumulatorului de presiune“, se arata in notificarea transmisa.

Porsche precizeaza ca in Romania nu au fost inregistrate astfel de incidente. Potrivit companiei auto, dealerii vor trimite clientilor scrisori de rechemare in vederea programarii in service. Producatorul anunta ca din motive de siguranta se verifica acumulatoarele de presiune cu privire la coroziune si, daca este cazul, se inlocuieste airbagul pentru cap, reparatia autovehiculului urmand sa dureaza intre doua ore si jumatate si opt ore.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img